GM anunţă rezultatele finaciare pentru Q1 din 2010

GM a anunţat rezultatele financiare cu privire la primul trimestru al acestui an, rezultând un bilanţ mai mult decât satisfăcător. Concernul american a depăşit criza acută în care se afla şi a terminat primul trimestru din 2010 pe profit.

După o serie de măsuri extreme precum închiderea a 14 fabrici în SUA, concedierea a aproximativ 65.000 de angajaţi şi renunţarea la anumite brand-uri din portofoliu, GM reuşeşte o redresare financiară, care pune stop pierderilor uriaşe şi chiar mai mult, concernul american termină primul trimestru din 2010 pe profit.

Pe scurt, situaţia financiară a celor de la GM, după încheierea primului trimestru, este următoarea: venituri în valoare de 31,5 miliarde de dolari şi venituri din exploatare de 1,2 miliarde de dolari. Câştigul, după plata taxelor şi impozitelor, a înregistrat suma de 1,7 miliarde de dolari, după ajustarea impactului favorabil vânzării mărcii Saab.

"Suntem mulţumiţi de rezultatele primului trimestru, mai ales că am atins profitabilitatea" a declarat Chris Liddell, vicepreşedinte GM.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.