GM vrea o fabrică în Cluj

Constructorul american General Motors (GM) ar putea construi în judeţul Cluj o fabrică de autoturisme Opel, proiect evaluat la 500 de milioane de euro, au declarat, agenţiei MEDIAFAX, surse din piaţa auto.

GM vrea o fabrică în Cluj GM vrea o fabrică în Cluj

GM, una dintre cele mai mari companii auto americane, ar putea construi o fabrică de asamblare a autoturismelor marca Opel, la Cluj, costurile fiind evaluate la peste 500 milioane de dolari.

"Decizia urmează să fie luată foarte repede, adică în octombrie-noiembrie. GM a vizitat mai multe locaţii de pe piaţa românească, dar dacă va alege România, fabrica va fi construită în Cluj", au precizat sursele.

Locaţia stabilită pentru construirea fabricii va fi în parcul industrial Tetarom III, pe un teren de 100 de hectare.

GM comercializează deja în România mărcile Opel, Chevrolet, SAAB şi are în vedere introducerea pe piaţa românească a mărcilor Corvette, Cadillac şi Hummer.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.