Golf-ul ăsta sigur nu trece de ITP. 750 de cai dintr-un motor de 1.8 litri şi un urlet înfiorător la plecarea de pe loc - VIDEO

Chiar dacă are un bec de frână ars ...

Golf-ul ăsta sigur nu trece de ITP. 750 de cai dintr-un motor de 1.8 litri şi un urlet înfiorător la plecarea de pe loc - VIDEO Golf-ul ăsta sigur nu trece de ITP. 750 de cai dintr-un motor de 1.8 litri şi un urlet înfiorător la plecarea de pe loc - VIDEO

Faceţi cunoştinţă cu un alt proiect nebun care implică un Volkswagen Golf din a doua generaţie, versiune fabricată între 1983 şi 1992.

Când era încă nou, acest hatchback compact nu bătea niciun record de viteză, dar acum că are 750 de cai putere, iar lucrurile s-au schimbat puţin. 

Sunetul nebun care provine dintr-un motor cu turbină de 1,8 litri, cu 20 de supape, spune multe.

În rest maşina pare să fie aşa cum a ieşit din fabrică, şi este destul de clar că proprietarul său s-a concentrat exclusiv pe putere.

Volkswagen Golf Mk2 nu are nici măcar o cuşcă pentru protecţie suplimentară în cazul în care lucrurile scapă de sub control.

Chiar dacă are un bec de frână ars, şi sunt slabe şanse slabe de a trece de ITP, maşina depăşete limitele în alte domenii.

Asiguraţi-vă că reduceţi volumul căştilor / difuzoarelor înainte de a da play.

VIDEO

CITEŞTE ŞI Dacă eşti în Constanţa şi primeşti flash-uri de la un GOLF negru, să ştii că e posibil să aibă 720 de CP - VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.