Goodyear şi Railex lansează PREMIO RAILEX

Goodyear Dunlop Tires România împreună cu partenerul său francizat SC Railex Suceava au inaugurat astăzi la Suceava PREMIO RAILEX, cel mai mare centru Premio din Europa de Sud-Est.

Goodyear şi Railex lansează PREMIO RAILEX Goodyear şi Railex lansează PREMIO RAILEX

Dedicat creşterii calităţii serviciilor pe piaţa de desfacere a anvelopelor, programul de franciză Premio recent introdus pe piaţa din România de subsidiara locală a Goodyear ajunge astfel la al zecelea magazin-service Premio inaugurat în mai puţin de 1 an şi jumătate de la lansarea sa oficială, depăşind performanţele întregului program european de franciză dedicat zonei de sud-est a Europei.

Situat pe strada Traian Vuia nr. 10B din Suceava, Premio Railex se impune atât prin designul clădirii cu două etaje în formă de L cât şi prin facilităţile pe care le oferă clienţilor săi. Din cei 7600 mp alocaţi construcţiei iniţiale, peste 2000 mp sunt alocaţi exclusiv activităţilor de service, 800 mp sunt alocaţi depozitului de anvelope şi accesorii, 100 mp recepţiei, 800 mp sunt alocaţi magazinului şi birourilor, iar 2500 mp sunt rezervaţi parcării. În aceste spaţii extrem de generoase ca dimensiuni sunt gândite şi activităţi ce ţin de service-area vehiculelor cu un gabarit mai mare de 3,5 tone, precum şi activităţile ce presupun intervenţie rapidă, la cald, pentru un consumator grăbit şi presat de propriile sale activităţi de afaceri. Pentru aceste situaţii, dar şi pentru cele în care operaţiunile solicitate de client permit răgazul unei discuţii amicale sau de afaceri, Premio Railex a rezervat alţi 500 mp special pentru o cafenea-restaurant.

Premio Railex Suceava devine începând de astăzi cel mai mare magazin-service Premio din sud-estul Europei şi implicit din România şi din punct de vedere al ratei de investiţie iniţială, cât şi al desfăşurării de personal. Investiţia iniţială de peste 2 milioane de euro se reflectă la momentul actual în infrastructura dezvoltată pentru cele 9 rampe de lucru, din care două sunt destinate exclusiv service-ării vehiculelor mai mari de 3,5 tone, autoutilitare şi camioane, şi pentru echiparea cu aparatură de ultimă generaţie a fiecărei boxe de lucru în parte. La nivelul personalului calificat, în noul magazin-service Premio Railex activităţile sunt deservite de peste 30 de angajaţi, preluaţi în unitate prin angajări directe şi pregătiţi la locul de muncă precum şi în centrele de pregătire puse la dispoziţie prin programul de franciză de la Goodyear.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.