Gran Turismo 5 Prologue

În curând se va lansa Gran Turismo 5, versiune dedicată exclusiv consolei PlayStation 3.

Gran Turismo 5 Prologue Gran Turismo 5 Prologue
Seria finală Gran Turismo 5 va fi lansată în 2008, terenul va fi pregătit însă de o variantă redusă a sa, Prologue. Redusă nu înseamnă demo, Prologue oferind peste 40 de maşini cu care se poate concura pe cinci circuite reale, cum ar fi Suzuka.

GT 5 Prologue va fi primul joc on-line al seriei GT, aceasta fiind principala îmbunătăţire a sa dacă facem abstracţie de la grafică. Cursele on-line oferă posibilitatea ca 16 persoane aflate în diferiţe colţuri ale lumii să se întreacă în aceeaşi cursă. Capacităţile on-line nu se rezumă doar la concurarea cu alţi 15 jucători, ci sunt oferite şi alte servicii.

Citiţi pe site-ul www.go4it.ro! întregul articol
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.