Grupul Volkswagen şi-a păstrat prima poziţie în topul vânzărilor auto din 2018

Nemţii de la Volkswagen au rămas pe prima poziţie în topul mondial al vânzărilor auto şi în 2018

Grupul Volkswagen şi-a păstrat prima poziţie în topul vânzărilor auto din 2018 Grupul Volkswagen şi-a păstrat prima poziţie în topul vânzărilor auto din 2018

Volkswagen şi-a păstrat prima poziţie în topul vânzărilor auto din 2018, pentru al cincilea an la rând, dar alianţa Renault-Nissan-Mitusbishi ar fi ocupat primul loc dacă fabricantul german nu ar fi inclus şi camioanele, scrie Ziarul Financiar.

Renault SA, Nissan Motor Co Ltd and Mitsubishi Motors Corp au vândut anul trecut 10,76 milioane de unităţi, incluzând vehicule comerciale uşoare, şi nu vinde camioane. Nissan a vândut 5,56 milioane vehicule, cu 2,8% sub anul precedent, Mitsubishi are un plus de 18%, la 1,22 milioane unităţi vândute, iar Renault a vândut 3,88 milioane unităţi, cu 3,2% mai multe decât în 2017.

Volkswagen a livrat 10,83 milioane unităţi (+0,9%) incluzând camioanele MAN şi Scania (fără camioane, livrările scad la 10,6 milioane unităţi).

Toyota se află pe locul trei, cu 10,59 milioane vehicule , incluzând Toyota, lexus, Daihatsu şi divizia de camioane Hino Motors.

Constructorii de automobile încearcă să îşi sporească volumele de vânzări în contextul nevoilor de a reduce costurile de producţie, dar şi de a dezvolta noile generaţii de vehicule electrice sau autonome, scrie Ziarul Financiar.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.