Gymkhana, versiunea low-cost

Seria filmelor Gymkhana, cu pilotul Ken Block, în rolul principal, este parodiată de nişte francezi. Acestia folosesc un Ford Fiesta din 1986 şi cel mai mic buget disponibil pentru distracţie.

Cu siguranţă popularitatea lui Ken Block a fost consolidată cel mai puternic, pe lângă rezultatele din motorsport, de seria de filmuleţe Gymkhana, în care pilotul de WRC dovedeşte nişte capacităţi aproape ireale de a face drifting, la volanul Fordului Fiesta de 600 CP, pe care îl foloseşte şi în raliuri.

Nişte francezi puşi pe glume, se pare, s-au gândit că nu este drept ca americanul să aibă parte de toată distracţia, aşa că şi-au întors buzunarele pe dos şi au pus la punct parodia denumită Gymkhana 0.2. În filmuleţul de mai jos vom vedea la treabă tot un Ford Fiesta, dar unul fabricat în 1986 şi solicitat la maximum. Vizionare plăcută!.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.