Hanovra 2011: VW Elektro Caddy Maxi

La Salonul Auto de la Hanovra 2011 a fost prezentat VW Elektro Caddy Maxi, prima maşină de transport a celor de la VW complet electrică.

Hanovra 2011: VW Elektro Caddy Maxi Hanovra 2011: VW Elektro Caddy Maxi

Cu ocazia Salonului Tehnic de la Hanovra 2011, VW a prezentat prima maşină utilitară din istoria constructorului german, VW Elektro Caddy Maxi. Maşina se laudă cu o autonomie de 110 km, graţie a trei baterii, fiecare de 3,3 kW, oferind în acelaşi timp un spaţiu pentru marfă de 4,2 metri cubi.

Maşina este doar un prototip, neexistând la această dată nevoia şi dorinţa de a produce acest model pe scară largă. Totuşi, au fost construite două astfel de maşini care vor fi testate în Hanovra, iar informaţiile vor fi folosite pentru construcţia de serie, dacă vor exista solicitări în acest sens din piaţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.