HILAR: vezi ce probleme a avut Putin la inaugurarea Lada Granta

La fel ca la noi, şi în mama Rusia oficialităţile se mândresc, ori de câte ori au ocazia, cu produsele naţionale. În cazul modelului low-cost Lada Granta, la inaugurarea maşinii a participat chiar prim-ministrul Vladimir Putin. Care, însă, a întâmpinat mici probleme...

La inaugurarea noului model low-cost Lada Granta a participat, evident, şi prim-ministrul Rusiei, Vladimir Putin. Care nu putea rata un astfel de eveniment, Lada Granta fiind deja considerată un adevărat simbol naţional în devenire.

În mod interesant, modelul care i-a fost pus la dispoziţie premierului rus nu a fost o versiune de top, ci una de bază, după cum ne putem da seama datorită spoilerelor negre, diferite de culoarea caroseriei, sau a faptului că maşina era echipată cu jante ambutisate din tablă. Probabil Putin a dorit să vadă cea mai ieftină Granta pentru a se convinge că proletarul rus îşi va investi corect banii.

Putin s-a arătat foarte interesat de caracterul practic al maşinii, verificând cu atenţie atât portbagajul, cât şi spaţiul interior în spate. După care, aşa cum este normal, a vrut să vadă cum se conduce Lada Granta. Moment în care camerele de filmat au surprins o situaţie jenantă: maşina nu a pornit la prima cheie, premierul având nevoie de mai mult timp şi mai multe încercări până să reuşească, într-un final, să plece de pe loc.

Bineînţeles, situaţia a devenit repede un subiect important în mass-media din Rusia, iar acum Lada Granta e unul din subiectele de glumă ale momentului: a pornit mai greu, dar, până la urmă, a pornit. Parcă Băsescu nu a întâmpinat astfel de probleme cu Loganul lui şi nici cu Duster-ul, nu-i aşa?

Epic: Putin nu reuseste sa porneasca noua Lada Granta! de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.