Honda Acura TL – rechemare în service

Honda a anunţat că va rechema în service modelele Acura TL sedan, în două tranşe pentru două probleme diferite: pericol de incendiu în compartimentul motor şi defecţiuni ale ştergătoarelor de parbriz.

Honda Acura TL – rechemare în service Honda Acura TL – rechemare în service
Prima chemare în service va implica 273.000 de modele Acura TL sedan fabricate din 2004 până în 2008. Cei de la Honda declară că temperatura ridicată de sub capotă poate duce la distrugerea rezervorului pentru lichidul de servodirectie, ceea ce ar duce la izbucnirea unui incendiu. Până acum, nu s-au semnalat incidente pe această problemă.

În ce priveşte a doua chemare în service, aceasta va aduna 129.000 de modele Acura TL sedan 2004-2005, problema fiind semnalată la un circuit din interiorul motorului care pun în mişcare ştergătoarele de parbriz.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.