Hummer H1 construit pe baza unui Ford F-150

Un canadian care nu şi-a permis niciodată un Hummer H1 a decis să realizeze propria replică la el în curte.

Hummer H1 construit pe baza unui Ford F-150 Hummer H1 construit pe baza unui Ford F-150

Multa sudura a fost necesaraDacă ai voinţă nimic nu te opreşte. Iată exemplul acestui pasionat de Hummer H1, care într-o zi s-a hotărât să-şi transforme propriul Ford F150 într-un Hummer H1. Nu conta că nu ştie să sudeze, a învăţat. Şi s-a descurcat foarte bine. În 4 ani Francois Couture a sudat foarte mult, bazându-se doar pe desene ale modelului american, fără nici un fel de schiţă. Iar rezultatul este cel puţin impresionat.

Ceea ce se vede este o replică foarte bună a lui Hummer H1 cu un şasiu donat de un Ford F150 din 1987, motor preluat de la un E-350 Super Duty van şi multe alte piese adaptate de modele Ford. Pasionatul şi-a prezentat creaţia pe un forum, acolo unde deja aşteaptă o serie de donaţii pentru a putea termina maşina până la vară.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.