Hyundai Genesis Coupe - site oficial

Realitatea virtuală îţi poate aduce visul mai aproape - în cazul lui Hyundai Genesis Coupe, americanii mai trebuie să aştepte un an până îl vor putea vedea în showroomuri. Deocamdată, au la dispoziţie un showroom virtual.

Hyundai Genesis Coupe - site oficial Hyundai Genesis Coupe - site oficial
Noul Hyundai Genesis Coupe, lansat oficial la Salonul Auto New York 2008, se pare că va avea un foarte mare succes peste ocean, după feedbackul pozitiv de până acum.

Însă americanii mai au de aşteptat un an până îl vor putea cumpăra. Între timp, au la dispoziţie un site dedicat acestui model, astfel ca, atunci când vor vedea maşina în realitate, să ştie absolut totul despre ea. Mai ales că există zvonuri că Hyundai Genesis Coupe va apărea în a patra serie Fast & Furious.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.