Hyundai şi Kia primesc interdicţie în China

Guvernul chinez a interzis doar modelele din import, cele construite în colaborare cu producătorii autohtoni neavând niciun fel de interdicţie.

Hyundai şi Kia primesc interdicţie în China Hyundai şi Kia primesc interdicţie în China

Acţiunea guvernului chinez a venit după ce, după cum consideră oficialii acestuia, dealerii de casă ai lui Kia şi Hyundai ar fi primit mai mult sprijin din partea grupului coreean decât dealerii independeţi. Pe piaţa chineză vor mai fi vândute modele Kia şi Hyundai însă doar cele construite de către producătorii chinezi în colaborare cu producătorii coreeni.

Raţiunea guvernului chinez este greu de înţele. Însă cu siguranţă faptul că dealerii, atât cei ai producătorilor coreeni cât şi cei independenţi, vor fi obligaţi să vândă doar modele produse în China nu va deranja guvernul chinez. Vânzările grupului coreean, locul 5 mondial, nu vor fi afectate prea mult, mai ales în condiţiile în care pentru piaţa chineză livrează doar 50.000 de unităţi anual, restul de circa 470.000 de unităţi fiind produse în China prin intermediul parteneriatelor cu producătorii locali.
 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.