Imagini video cu încă un proiect din seria „Ruşini Naţionale”

În ce stadiu se află varianta de ocolire a localităţii Săcueni, judeţul Bihor.

Imagini video cu încă un proiect din seria „Ruşini Naţionale” Imagini video cu încă un proiect din seria „Ruşini Naţionale”

Asociaţia Pro Infrastructura a publicat încă un proiect din seria "Ruşini Naţionale" brevetată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere: Varianta de Ocolire Săcueni! 

Şoseaua cu o singură bandă pe sens, lungă de doar 7,62 km, ocoleşte localitatea Săcueni din judeţul Bihor pe DN19 Oradea-Sighetu Marmaţiei. Primul contract a fost semnat în 2011 şi avea termen de finalizare 2013. Dar în 15.03.2013 abia s-a emis ordinul de începere... iar contractul a fost reziliat în 19.06.2015 la stadiul fizic de 53%.

Într-un final, la 4 (PATRU) ani de-atunci, mai precis pe 06.06.2019, oficialii CNAIR catadicsesc să scoată la licitaţie restul de lucrări. Primul termen de depunere a ofertelor este 08.07.2019.

Din imagini se observă că volumul şi dificultatea lucrărilor nefinalizate sunt extrem de reduse, iar în mod normal acestea ar fi trebuit finalizate în 6-8 luni de muncă susţinută.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.