În memoria lui Colin McRae

În onoarea lui Colin McRae un convoi de 1100 de maşini Subaru a parcurs mai bine de 400 de km pentru a stabili două noi recorduri mondiale.

În memoria lui Colin McRae În memoria lui Colin McRae

Colin McRae - din masiniMaşinile, majoritatea Subaru Impreza s-au deplasat de la casa lui McRae sâmbăta 30 august până la sediul Prodrive din Banbury, fiind aplaudate pe traseu de numeroşi fani ai regretatului pilot britanic. "Practic fiecare pod avea oameni pe el care ne susţineau. Până la urmă ceea ce era deja un eveniment memorabil s-a transformat într-unul emoţionant", a declarat Grant Hendry, conducătorul convoiului.

Duminică maşinile s-au reunit pentru a stabili două noi recorduri mondiale: primul a fost reprezentat de cea mai mare saltire scoţiană alături de numele lui Colin McRae, toate formate din peste 1000 de modele Subaru. La plecare, modelele în coloană au doborât recordul pentru cea mai mare paradă de maşini. La finalul evenimentului, peste 40.000 de lire sterline au fost strânse pentru fundaţia de caritate McRae.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.