În România există un drum gândit pentru a proteja animalele sălbatice. Ce spun şoferii. VIDEO

În judeţul Arad există un drum care trece printr-o rezervaţie naturală, aşa că autorităţile au luat măsuri pentru a proteja animalele sălbatice. Fireşte, asta a dus şi la reproşuri din partea şoferilor.

În România există un drum gândit pentru a proteja animalele sălbatice. Ce spun şoferii. VIDEO În România există un drum gândit pentru a proteja animalele sălbatice. Ce spun şoferii. VIDEO

Drumul judeţean 709E, care leagă localităţile arădene Pecica şi Sânpetru German, a fost modernizat în 2014 cu gândul la animalele sălbatice care trăiesc în rezervaţia naturală Lunca Mureşului.

Ce înseamnă asta? Păi, parapetele de protecţie au goluri prin care pot trece vietăţile pădurii, pe şosea au fost amplasate multe limitatoare de viteză, iar limita a fost stabilită la 50 km/h, ceea ce i-a nemulţumit pe unii dintre şoferi.

VIDEO:

 

Citeşte şi:

►Cele mai frumoase sate din România pe care trebuie să le vizitezi

►Cele 7 minuni ale României: locuri spectaculoase şi puţin cunoscute

►Cele mai ieftine ţări în care te poţi muta

 

► 5 drumuri magice din România pe care poţi evada cu maşina - GALERIE FOTO

 

Unde se află drumul pe hartă:

Sursă: Ştirile ProTV

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.