În România, noul Opel GTC Astra porneşte de la 18.990 euro, TVA inclus

Cei interesaţi să-şi facă un cadou de Crăciun pot deja să îşi comande noul coupe-hatch Opel GTC Astra, care oferă pentru început trei versiuni de motorizare pe benzină şi una diesel.

În România, noul Opel GTC Astra porneşte de la 18.990 euro, TVA inclus În România, noul Opel GTC Astra porneşte de la 18.990 euro, TVA inclus

Cel mai ieftin Opel GTC Astra costă în România 18.990 euro, preţ valabil pentru versiunea cu motorizarea 1.4 Turbo Ecotec Start/Stop, de 120 CP. Este o diferenţă de 1.880 euro faţă de hatchbackul în 5 uşi Opel Astra, ceea ce departajează GTC Astra ca un model sportiv de sine stătător.

Celelalte două motoare pe benzină care pot fi comandate sunt 1.4 Turbo de 140 CP şi 1.6 Turbo de 180 CP, preţurile acestor versiuni urmând a fi comunicate foarte curând. Motorizarea diesel disponibilă momentan pe Opel GTC Astra este un 2.0 CDTI Ecotec Start/Stop, de 165 CP - versiune care a fost deja testată de ProMotor cu ocazia lansării mondiale a noului model.

Dintre dotările originale pe care le va oferi Opel GTC Astra amintim sistemul de asistenţă a şoferului, bazat pe a doua generaţie a camerei frontale Opel Eye, noul sistem de faruri adaptive Bi-Xenon (AFL + 4), dotat cu un sistem inteligent de reglare a iluminării pentru a nu-i orbi pe cei din faţă, parbrizul panoramic (disponibil exclusiv pentru GTC Astra) sau scaunele frontale ergonomice, aprobate de asociaţia germană AGR (Aktion Gesunder Rucken - acţiune pentru un spate sănătos).

Pe piaţa din România, noul Opel GTC Astra va intra în "conflict" cu modele precum Volkswagen Scirocco, Renault Megane Coupe sau Volvo C30, spre sfârşitul anului viitor urmând să apară şi versiunea de top Opel GTC Astra OPC, cu un motor turbo de 2,0 litri şi 280 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.