În Rusia nu se deszăpezeşte, se asfaltează peste zăpadă

Fix când credeam că le-am văzut pe toate în materie de civilizaţie rusă, ne-a fost dat să vedem aceste imagini dintr-o Rusie unde zăpada de pe şosea nu este îndepărtată, ci acoperită cu asfalt.

În Rusia nu se deszăpezeşte, se asfaltează peste zăpadă În Rusia nu se deszăpezeşte, se asfaltează peste zăpadă

Este adevărat că ne-am obişnuit, ca români, cu replica autorităţilor în miez de iarnă: "Am fost luaţi prin surprindere!". Ruşii sunt mult mai prevăzători şi prompţi, aşa că la prima zăpadă au scos utilajele în stradă iar muncitorii s-au apucat de treabă.

Cu mica precizare că au încurcat deszăpezitul cu asfaltatul. Ca şi cum nu era de ajuns că repararea gropilor din asfalt se face şi pe ploaie în Mama Rusie. Detalii, detalii.

Mai multe imagini cu isprava ruşilor regăsiţi în galeria foto.

Surse: gizmodo.com, englishrussia.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.