În Rusia se folosesc holograme pentru a le arăta şoferilor cât de ignoranţi sunt [VIDEO]

Într-o lume ideală, toate parcările ar trebui să aibă aşa ceva. Dar apoi, într-o lume ideală, aşa ceva n-ar trebui să existe.

În Rusia se folosesc holograme pentru a le arăta şoferilor cât de ignoranţi sunt [VIDEO] În Rusia se folosesc holograme pentru a le arăta şoferilor cât de ignoranţi sunt [VIDEO]

Îmi amintesc de modul în care Clarkson îi arăta cu degetul pe cei care merg doar pe ultima bandă, disculpându-i totodată pe cei care trebuie să-i stea în spate. Motivul său? Poate chiar te grăbeşti şi viaţa ta / sau a altora depinde de asta. În timp ce aceată polemică poate deveni foarte nuanţată, în cazul celor care parchează pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilităţi nu există nicio scuză.

Ar fi frumos dacă antemenţionaţii nu ar vedea semnul acela doar ca pe o sugestie, ci pe o persoană reală. Mulţumită celor de la Dislife (un ONG din Rusia), acest lucru este posibil, mulţumită hologramelor.

Schema e simplă: când şoferul intră cu maşina pe locul rezervat, o cameră scanează parbrizul pentru a căuta semnul special. În cazul în care acesta nu există, un proiector face ca o hologramă să apară fix în faţa şoferului.

Motto-ul campaniei este impecabil: „Singura ta provocare este aceea de a ne respecta drepturile.” Touché.

via Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.