Inaugurare - showroom Citroën

Citroën plănuieşte sa-şi mărească cota de piaţă în ţara noastră, fapt ce va duce la deschiderea unui nou showroom în sudul Bucureştiului.

Inaugurare - showroom Citroën Inaugurare - showroom Citroën

Showroom-ul de pe strada Turnu Măgurele nr.66, din sudul Bucureştiului, se va alătura reţelei de shoroom-uri ale Citroën România, care numără în prezent 17 dealeri activi. În noul showroom modelele Citroën vor dispune de 420 mp iar clienţii vor avea la dispoziţie şi un service care va fi inaugurant în aceeaşi zonă până în luna septembrie a acestui an. Un alt service va fi inaugurat în aceeaşi perioada la doar 500 de metri distanţă de primul.

Noul dealer al brandului francez va fi o firmă româneasca, SD Prestige, care activează în domeniul auto din 1994. SD Prestige a avut nevoie de 2 luni pentru a amenaja noul showroom la standardele impuse de Citroën.

SD Prestige are peste 40 de angajaţi, calificaţi şi avizaţi RAR, şi activează într-o gamă largă de vehicule.

Obiectivul principal al Citroën România este de a-şi mări cota de piaţă în ţara noastră. Compania este cea mai tânără filiala a constructorului francez din Europa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.