Încă un Lamborghini Murcielago distrus în incendiu

Supercarul de peste 350.000 de dolari, Lamborghini Murcielago, a fost cuprins de flăcări după ce a fost furat şi abandonat de doi indivizi, pe o stradă din Brooklyn, New York.

Încă un Lamborghini Murcielago distrus în incendiu Încă un Lamborghini Murcielago distrus în incendiu

Cei de la faţa locului susţin că, înainte ca supercarul Lamborghini Murcielago să izbucnească în flăcări, au fost văzuţi doi indivizi care fugeau de lângă maşină. De aici s-ar trage concluzia că maşina a fost furată, iar din cauza unor probleme tehnice, aceasta a fost abandonată.

Pe lângă asta, se mai aude că proprietarul bolidului şi-a făcut apariţia chiar după ce pompierii au reuşit să stingă focul.

Credeţi că indivizii chiar au dat foc supercarului ca să scape sau a fost o problemă tehnică, cum se întâmplă în majoritatea cazurilor de incendiu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.