Incendiu: Ferrari 458 Italia

După două luni de la rechemarea oficială cauzată în urma combustiei spontane, încă un Ferrari 458 Italia a fost cuprins de flăcări.

Incendiu: Ferrari 458 Italia Incendiu: Ferrari 458 Italia

Oficialii Ferrari au hotărât să organizeze o rechemare în service a tuturor modelelor Ferrari 458 Italia, datorită faptului că 10 maşini 458 Italia s-au aprins din senin. Conform celor de la wreckedexotics.com, după două luni de la campania de rechemare în serivice, a fost înregistrat un alt eveminent de acest gen în Sao Paulo, Brazilia.

Nu se ştie exact dacă proprietarul a dat curs invitaţiei Ferrari de a trece cu maşina prin service... sa sperăm că nu. În caz contrar, evenimentul ar fi unul periculos pentru imaginea Ferrari şi în special a modelului Ferrari 458 Italia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.