Indienii îi bat pe chinezi, la imitaţii. Au făcut un JEEP identic cu cel original - FOTO

Acest Jeep Wrangler arată la fel ca oricare ...

Indienii îi bat pe chinezi, la imitaţii. Au făcut un JEEP identic cu cel original - FOTO Indienii îi bat pe chinezi, la imitaţii. Au făcut un JEEP identic cu cel original - FOTO

Acest Jeep Wrangler arată la fel ca oricare altul. Cu toate acestea, nu este. Ce avem acum este o replică Jeep Wrangler construită de o companie indiană numită Jeep Studio.

Vehiculul purta iniţial sigla Mahindra Thar, un vehicul off-road care deja arată foarte asemănător cu Wrangler-ul. Cu toate acestea, pentru a face ca lucrurile să pară mai atractive, Jeep Studio a petrecut patru luni transformând-l într-un Jeep adevarat. 

Lista de dotări a fost completată cu faruri cu LED-uri, oglinzi laterale de la Wrangler, hayon armat, sticla securizată, anvelopele Maxxis de 33 inch, roţi negre şi vopsea neagră mată. 

GALERIE FOTO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.