Inedit: Dacia Sandero vândută prin Facebook

Site de socializare, de ce nu site de vânzare. Divizia Dacia din Italia oferă clineţilor de Dacia Sandero, două ediţii speciale doar prin intermediul Facebook.

Inedit: Dacia Sandero vândută prin Facebook Inedit: Dacia Sandero vândută prin Facebook

Dacia Italia a decis să vândă două modele Dacia Sandero strict prin intermediul pagini de Facebook. Cele două modele vândute de Dacia Italia sunt ediţii speciale. Astfel, vorbim de Dacia Sandero Stepway echipată cu propulsor diesel 1,5 dCI de 90 CP cu filtru de particule. Exteriorul este vopsit într-o culoare specială gri mat, iar în interiorul este îmbrăcat cu piele. Ca şi dotări, maşina beneficiază de aer condiţionat, MP3 player, jante din aliaj, proiectoare de ceaţă, totul la un preţ de 13.500 de euro.

Cealaltă versiune specială care se vinde în Italia doar prin intermediul Facebook este echipată cu un propulsor pe benzină de 1,4 litri, motor capabil să funcţioneze şi pe GPL. Maşina este vopsită deasemenea într-o culoare specială şi este echipată cu aer condiţionat şi MP3 player. Preţul acestui model este de 8.500 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.