Inedit! Primul Hummer cu roţi de lemn

Ceea ce veţi vedea în continuare este într-adevăr un Hummer cu roţi de lemn. Cum este posibil aşa ceva vedeţi în continuare.

Inedit! Primul Hummer cu roţi de lemn Inedit! Primul Hummer cu roţi de lemn

Hummer H3 cu roti de lemn Dacă atunci când vedeţi acest Hummer vă gândiţi automat la criza producătorilor auto americani nu este neapărat greşit. Însă nu este vorba despre o alternativă mai ecologică pentru pneurile din cauciuc, ci despre opera de artă a unui britanic.

Hummerul care datorită roţilor sale seamănă mai de grabă cu o caleaşcă decât cu o maşină va fi prezentat în cadrul unei expoziţii de luna aceasta. Oficialii Hummer UK s-au dovedit impresionaţi de creaţia artistului pe care l-au şi susţinut. Este interesant de văzut consumul înregistrat de SUV-ul american după o tură cu noile sale roţi, desigur, asta în cazul în care cineva ar avea curajul să urce în ea.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.