Infiniti Q50 eliberează bestia Eau Rouge într-o reclamă mistică. VIDEO

Mulţi au văzut conceptul Infiniti Q50 Eau Rouge un contracandidat pentru BMW M3 imediat cum japnezii l-au expus la Salonul Auto de la Detroit 2014. La şase luni distanţă, profeţia s-ar putea adeveri.

Infiniti Q50 eliberează bestia Eau Rouge într-o reclamă mistică. VIDEO Infiniti Q50 eliberează bestia Eau Rouge într-o reclamă mistică. VIDEO

Cu ceva timp înaintea lansării de la Detroit 2014, oficialii japonezi făceau public faptul că prototipul Q50 Eau Rouge s-ar putea materializa într-un model produs în serie limitată, ce va dispune de peste 500 CP şi un cuplu maxim care va sări de cota 600 Nm.

După aproape o jumătate de an, frumosul concept joacă rolul unui vârcolac care se transformă odată cu lăsarea nopţii. Ne place să credem că investiţiile într-o reclamă reuşită sunt în concordanţă cu intenţiile de dezvoltare şi producere (fie şi în serie limitată) a unui model real. Aşa, de dragul diversităţii prin parcurile auto şi cu speranţă că niponii vor dota maşina cu motorul V6 de 3,8 litri şi 560 CP atribuit în prezent sportivei Nissan GT-R.

Clipul de aproximativ 3 minute este disponibil mai jos mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.