Inginerii Skoda extind lista de opţiuni „Simply Clever”

Opţiunea va fi disponibilă pentru prima dată pe noul model SCALA

Inginerii Skoda extind lista de opţiuni „Simply Clever” Inginerii Skoda extind lista de opţiuni „Simply Clever”

Inginerii ŠKODA extind lista de opţiuni „Simply Clever” care uşurează viaţa de zi cu zi a proprietarilor. Cea mai recentă opţiune este o pâlnie integrată în capacul rezervorului de spălare a parbrizului. Opţiunea va fi disponibilă pentru prima dată pe noul model SCALA.

Orice proprietar de maşini s-a confruntat cu această problemă. Atunci când încearcă să completeze nivelul de lichid pentru parbriz, jumătate din lichid pare să meargă în altă parte, pentru că gura rezervorului este prea mică. 

Rezervorul de spălare a parbrizului cu capac cu pâlnie va fi prezent pentru prima dată pe noul
ŠKODA SCALA. Acest nou model va fi prezentat in showroom-uri în luna mai.

Noua cracteristică „Simply Clever” va fi inclusă în viitor şi pe SUV-ul ŠKODA KAMIQ şi alte modele de serie. În plus, acesta va deveni disponibil în gama de accesorii originale ŠKODA. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.