Internet pe BMW

Producătorul german va oferi posibilitea de navigare pe Internet prin tehnologia EDGE, toate comenzile urmând a fi făcute prin intermediul joystickului iDrive.

Nemţii de la BMW au de gând să atragă atenţia la standul propriu cu un produs care nu iese în evidenţă la prima vedere. Asta pentru că secretul se poate afla doar vizionând ecranul sistemului de navigaţie, prin intermediul căruia pasagerii vor putea accesa aproape nelimitat Internetul. Sistemul denumit ConnectedDrive permite folosirea unei largi game de comenzi, toate executate similar cu folosirea mouse-ului, în cazul de faţă butonul BMW de la iDrive.

Navigarea este desul de facilă, adresa de internet fiind dată prin intermediul unei tastaturi virtuale, iar cele favorite poti fi salvate în acelaşi mod în care o poţi face pe laptopul de acasă. Conexiunea se va realiza prin EDGE, ce este de 4 ori mai rapidă ca una GPRS iar în cazul în care automobilul nu este dotat cu ecrane LCD în spate, aceasta se va întrerupe din motive de siguranţă atunci când automobilul rulează cu mai mult de 5 km/h. Va exista posiblitatea de downloadare a hărţilor Google Maps ce vor putea fi folosite ulterior de sistemul de navigaţie. Deşi ConnectedDrive va fi prezentat la Geneva, el va intra în producţia de serie doar ca opţional şi abia la sfârşitul acestui an.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.