Internship la ProMotor: arată-ne ce poţi!

Dacă eşti cu adevărat pasionat de lumea maşinilor, dar nu te mulţumeşti doar cu atât, treci la următorul nivel. Iată ce trebuie să faci.

Internship la ProMotor: arată-ne ce poţi! Internship la ProMotor: arată-ne ce poţi!

Este greu de imaginat că există pasionat adevărat de maşini care să nu citească revista ProMotor şi să nu stea zilnic pe Promotor.ro. Dacă te interesează să treci la nivelul următor şi să îţi dezvolţi abilităţile de jurnalist, vino să scrii pentru cel mai puternic brand transmedia de pe piaţa auto din România.

Internship-ul la ProMotor se adresează studenţilor şi absolvenţilor care abia au ieşit de pe băncile facultăţilor de jurnalism şi durează o lună. Suntem în căutarea unor colegi inteligenţi, pasionaţi de domeniul auto, cu permis de conducere cat. B, rezistenţi la efort, coerenţi în scris şi exprimare şi care să îşi dorească să înveţe.

Trebuie să ştii că suntem o echipă tânără şi dinamică. Punem accentul pe seriozitate, precum şi pe capacitatea de auto-organizare, flexibilitate şi adaptabilitate.

Aşadar, dacă te-am convins, aşteptăm CV-ul tau pe adresa hr@m.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.