Intră în campania DE CE IUBESC ROMÂNIA

NU facem o campanie autorităţilor, nu sprijinim pe nimeni. Îi invităm pe români, oriunde s-ar afla să facă diferenţa, să nu le fie ruşine cu ce e în sufletul lor, să mărturisească ce le place şi ce nu, îi invităm să fie mândri că sunt români, SĂ O SPUNĂ, SĂ O ARATE.

Intră în campania DE CE IUBESC ROMÂNIA Intră în campania DE CE IUBESC ROMÂNIA

Campania DE CE IUBESC ROMÂNIA intră într-o nouă fază. De astăzi ProTV, Gândul, Pro Sport, Sport.ro, Ziarul Financiar, Mediafax te provoacă.

INTRĂ AICI PE SITE

Pentru ca declaraţia ta să ajungă în faţa întregii lumi, aveţi la dispoziţie două mijloace prin care vă puteţi face auziţi.

Cum înregistrezi sau încarci clipul tău

Intrând pe cabina.protv.ro, o iniţiativa www.stirileprotv.ro, poţi să te înregistrezi direct. Lansată luni, pe 21 noiembrie, Cabina ProTv a atras deja sute de utilizatori dornici să-şi declare sentimentele pentru ţara natală. Cele mai puternice mesaje vor putea fi urmărite la ProTv, chiar de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, ziua în care ProTv împlineşte 16 ani.

Cea de-a doua variantă este site-ul deceiubescromania.ro . E simplu: după ce te-ai filmat cu telefonul sau webcam-ul şi ai urcat clipul tău pe youtube, nu trebuie decât să pui linkul.

Şi nu uita. Dă LIKE paginii deceiubescromânia.ro, după ce te-ai logat pe facebook. Astfel mesajul tău va ajunge la mai mulţi români.

Cum poţi să te alături campaniei folosind profilul tău de Facebook

Prin intermediul site-uluiprotv.ro, oricine se poate mândri că este român, realizând, cu ajutorul aplicaţiei speciale, "profilul de român", pe care îl pot ulterior încărca pe Facebook, cea mai mare comunitate online din lume, pe care nu mai puţin de 3,8 milioane de români au cont.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.