Întrecere diesel pe Autobahn - Bentley Bentayga împotriva lui BMW X5 - VIDEO

Pentru a demostra cât de puternice sunt motoarele diesel ...

Deşi motoarele diesel pierd din popularitate, producătorii germani nu renunţă încă la ele. Acestea continuă să devină mai puternice, mai luxoase şi mai scumpe.

Luaţi, de exemplu, cele mai recente lansări ale Volkswagen şi BMW. Ele împachetează o groază de cai putere în spatele insignelor de lux, şi pot parcurge mulţi kilometri fără să afecteze prea tare portofelele proprietarilor.

Pentru a demostra cât de puternice sunt motoarele diesel cei de la AutoTopNL au aliniat Bentayga împotriva lui X5 într-o cursă pe Autobahn. 

Într-un colţ, avem noul Bentley Bentayga - un vehicul britanic cu tehnologie germană în spate. Versiunea diesel adoptă un V8 de patru litri twin-turbo de la Audi SQ7 TDI - cu 429 cai putere (320 kW) şi un cuplu masiv de cuplu de 900 Nm.

În celălalt colţ X5. Mai exact, modelul M50d, cu şase cilindri. Poate că nu este la fel de puternic ca şi Bentley, dar are un cuplu impresionant de 740 Nm. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.