Ipoteză de design: cum ar putea arăta viitorul Audi Q8

Da, ştiu că Audi nu are încă un Q8 în gamă, dar asta nu înseamnă că situaţia de acum va dura până la nesfârşit. Bine că există designeri talentaţi care să ne indice cum ar putea arăta viitoarele modele ale marilor producători.

Ipoteză de design: cum ar putea arăta viitorul Audi Q8 Ipoteză de design: cum ar putea arăta viitorul Audi Q8

Audi plănuieşte să-şi mărească gama de SUV-uri în următorii ani, ceea ce ar putea duce la apariţia unui model mai mare decât Q7, şi anume Audi Q8. Sau, cine ştie, poate va fi un nou membru în familia de SUV-uri cu forme de coupé, unde momentan face legea BMW X6, dar unde îşi va face intrarea şi Mercedes-Benz în următorii ani cu modelul MLC.

Destul de înfricoşător, nu?

Aşadar, Audi nu poate să mai stea departe de jocul SUV-urilor sportive. Şi, deşi germanii nu au dat nici un detaliu referitor la probabilitatea ca acest nou model să prindă viaţă, un designer talentat a creat deja un concept propriu.

E... diferit

Este vorba despre İsmet Çevik, care şi-a botezat studiul de design Audi Q8 şi care ne dă o idee (destul de personală) despre cum ar putea arăta viitorul SUV Audi.

Tu ce crezi: ar avea succes un Audi care ar arăta aşa?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.