Istoria Honda, ilustrată într-o reclamă de două minute. VIDEO

O nouă reclamă pentru marca japoneză Honda încearcă să ilustreze, într-un mod destul de interesant, întreaga istorie de 65 de ani mărcii în doar două minute.

Istoria Honda, ilustrată într-o reclamă de două minute. VIDEO Istoria Honda, ilustrată într-o reclamă de două minute. VIDEO

Anul acesta, compania japoneză Honda împlineşte 65 de ani de la înfiinţare, iar pentru a marca această aniversare, niponii au lansat o nouă reclamă, intitulată simplu „Hands” (mâini).

Aşa cum îi spune şi numele, în spotul publicitar apar doar două mâini care creează, treptat, cele mai importante şi recunoscute produse ale mărcii japoneze Honda, printre care legendara Honda Cub, noua Honda Civic, bătrânul NSX şi modelul Insight, varianta cu sistem de propulsie cu pilă de combustie (hidrogen).

Clipul video, în continuare:

Cum vi se pare?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.