Jaguar a câştigat un proces cu o companie din China care producea o copie identică a lui Range Rover Evoque

Jaguar Land Rover a câştigat un proces cu o companie din China care producea o copie identică cu Range Rover Evoque.

Jaguar a câştigat un proces cu o companie din China care producea o copie identică a lui Range Rover Evoque Jaguar a câştigat un proces cu o companie din China care producea o copie identică a lui Range Rover Evoque

Jaguar Land Rover a câştigat un proces cu o companie din China care producea o copie identică cu Range Rover Evoque. 

Landwind X7, care este vândut doar în China, a devenit celebru în întreaga lume ca replică fidelă a popularului SUV britanic Range Rover Evoque.

China este binecunoscută pentru vehiculele copiate după maşinile din vestul Europei, dar legislaţia locală este destul de ambiguă şi nu poate opri această practică.

Jaguar Land Rover a descris câştigul său în cazul concurenţei neloiale ca fiind "primul din industria auto globală".

Cazul a fost în derulare de mai bine de trei ani, după ce Landwind X7 a fost prezentat la Salonul Auto din Guangzhou din anul 2015.

În China, preţul lui Landwind X7 este de aproximativ 14.000 de lire sterline - mult mai mic decât cel de 40.000 de lire sterline cât costă Evoque produs în UK.

Curtea a stabilit că vânzările, fabricarea şi comercializarea produsului X7 trebuie să se oprească imediat. Instanţa a cerut, de asemenea, ca Jaguar Land Rover să fie despăgubită.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.