Jaguar F-Pace by Arden. Cu 10 trepte mai sus decât BMW X3, Audi Q5 şi Mercedes-Benz GLC - FOTO

Modelele propuse de Arden pentru crossover-ul britanic ...

Jaguar F-Pace by Arden. Cu 10 trepte mai sus decât BMW X3, Audi Q5 şi Mercedes-Benz GLC - FOTO Jaguar F-Pace by Arden. Cu 10 trepte mai sus decât BMW X3, Audi Q5 şi Mercedes-Benz GLC - FOTO

Ai un Jaguar şi vrei să-l îmbunătăţeşti? Arden te poate ajuta cu noua serie de modificări AJ 25 pentru F-Pace.

Modelele propuse de Arden pentru crossover-ul britanic includ totul, de la modificări ale motorului şi îmbunătăţiri ale suspensiilor, până la un kit complet de îmbunătăţiri interioare.

Îmbunătăţirile aerodinamice includ un nou spoiler frontal, praguri laterale şi „şorţ” spate - acesta din urmă încorporând un cvartet de ţevi de eşapament cu amortizor de zgomot sportiv şi un sistem activ de management al sunetului.

Grila este din oţel inoxidabil, cu o insignă de radiator personalizată, iar jantele din aliaj de 22 inch poartă cauciucuri Continental cu profil redus, montate pe o suspensie sportivă.

Arden oferă de asemenea îmbunătăţiri ale motorului de până la 40 de cai putere, în funcţie de model. Iar interiorul poate fi împodobit cu un volan personalizat cu Alcantara, pedale de aluminiu şi multe altele - toate acestea pentru a face din F-Pace chiar mai mult decât Jaguar a făcut-o deja.

GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.