Jaguar ironizează sistemul Magic Body Control de la Mercedes-Benz. VIDEO

Mai ţineţi minte reclama Mercedes-Benz în care este promovat sistemul Magic Body Control, cu ajutorul unor găini? Ei bine, rivalii de la Jaguar au trecut la atac şi şi-au scos ghearele...la propriu şi la figurat.

Sistemul Magic Body Control este oferit pe noul Mercedes-Benz S-Class, şi a beneficiat de o reclamă amuzantă şi sugestivă, cu găini drept personaje principale. 

Reclama nu a trecut neobservată pentru rivalii de la Jaguar, care au creat o reclamă-parodie în care pun la respect găina din reclama Mercedes-Benz. Şi cum probabil intuiţi, o "pisică" mare este implicată în acţiune, iar simbolistica nu mai are nevoie de explicaţie.

Aveţi mai jos ambele reclame, aşa că vă dorim vizionare plăcută.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.