Jaguar Land Rover îşi extinde seria de reprezentanţe

Reţeaua pricinpală de distribuţie a mărcilor Jaguar & Land Rover din România, Ţiriac Auto, a inaugurat un nou sediu JLR în Bucureşti.

Jaguar Land Rover îşi extinde seria de reprezentanţe Jaguar Land Rover îşi extinde seria de reprezentanţe

În data de 19 iunie 2014, Bulevardul Pipera nr. 41 a devenit noul loc unde poţi să admiri şi de unde poţi pleca acasă cu o frumuseţe de Jaguar sau cu un impozant Land Rover. 

Cu aceasta nu poţi să pleci acasă, căci are deja un stăpân - Ion Ţiriac

Evenimentul de inaugurare fost găzduit de Roxana Ciuhulescu, o admiratoare înfocată şi, totodată, ambasadoarea Jaguar Land Rover în România. Şi pentru că cele două branduri emană în mod vădit eleganţă şi sportivitate, în cadrul inaugurării au fost prezentate colecţii Ego Men Fashion şi Sport Couture. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.