Jean Michel Jarre se va plimba cu BMW ActiveHybrid în România

După succesul obţinut la Bucureşti în 2008, Jean Michel Jarre revine în România în cadrul turneului „2010”. Artistul va oferi o nouă producţie prin care poate să împărtăşească publicului energia concertelor sale, alături de emoţia oferită de o reprezentaţie în sală.

Jean Michel Jarre se va plimba cu BMW ActiveHybrid în România Jean Michel Jarre se va plimba cu BMW ActiveHybrid în România

Pentru a construi o experienţă incredibilă, Jarre a decis să introducă conceptul de "all-in-one-show", integrând tehnologia de ultimă generaţie de sunet, lumini şi efecte speciale pentru un rezultat remarcabil. Jarre a imaginat un show ce concentrează expresia semnăturii sale şi a talentului extraordinar în a crea evenimente unice pentru un spectacol fără precedent.

BMW a pus la dispoziţia artistului în România două automobile care reprezintă cea mai înaltă tehnologie a mărcii - BMW Seria 7 ActiveHybrid şi BMW X6 ActiveHybrid - două automobile propulsate şi de energia electrică, pentru pionierul muzicii electronice.

Combinarea unor propulsoare electrice, cu motoare cu ardere internă ultraperformante oferă o experienţă extraordinară de a conduce automobile hibride. Modelele BMW sunt dedicate superlativelor - este vorba de cel mai puternic model hibrid oferit pe piaţă (BMW X6 ActiveHybrid, 485 CP) şi cel care oferă cel mai rapid sprint 0-100 km/h (BMW Seria 7 ActiveHybrid, 0-100 km/h în 4,9 secunde). Experienţa de înaltă performanţă oferită de cele două automobile este completată de o eficienţă de excepţie care rezultă într-o reducere a consumului de combustibil şi a emisiilor de noxe la 15% în cazul modelului BMW Seria 7 şi 20% în cazul BMW X6.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.