Jeremy Clarkson, suspendat de BBC în urma unei altercaţii cu un producător

În cazul în care urmăreşti TopGear, e timpul să iei o pauză. Următoarele trei episoade din sezonul actual au fost trecute în stand-by de pumnul lui Clarkson.

Jeremy Clarkson, suspendat de BBC în urma unei altercaţii cu un producător Jeremy Clarkson, suspendat de BBC în urma unei altercaţii cu un producător

Au trecut 11 ani de când Jeremy Clarkson a aruncat pumni către faţa cuiva, timp în care a fost implicat în atât de multe controverse încât le-am uitat şirul (ba nu, nu le-am uitat, le detaliem imediat într-un articol). În cele din urmă, tot pumnul său l-a scos din joc.

În 2004, Clarkson l-a pocnit pe Piers Morgan peste faţă, în cadrul British Press Award, acesta fiind - după spusele din cărţile sale - singurul pumn pe care l-a dat vreodată cuiva. Cel puţin până acum .

Clarkson tocmai a fost suspendat de către postul britanic BBC, în urma unei altercaţii cu un producător al postului, produsă săptămâna trecută în timpul unor filmări în Surrey. Evenimentul a pornit o „investigaţie internă”, aşa că poliţia nu a fost implicată. Declaraţia oficială sună cam aşa: „În urma unei altercaţii cu unul dintre producătorii BBC, Jeremy Clarkson a fost suspendat pe durata investigaţiei. Nimeni altcineva nu a fost suspendat. TopGear nu va fi difuzat în această duminică. Momentan, nu mai avem nimic de declarat.”

Conform publicaţiei britanice Mirror, lui Jeremy Clarkson i-ar fi sărit ţandăra în timpul unei filmări săptămâna trecută, lovindu-l pe unul dintre producători (Oisin Tymon, 36 de ani) pentru că nu ar fi reuşit să-i aducă mâncarea în timp util. Am face o glumă cu Snickers aici...

Oisin Tymon

„Ce se va întâmpla, deci, cu show-ul TopGear?” - probabil că te-ai întrebat deja, în speranţa unui răspuns clar. Ei bine, tot ce ştim până acum este că episodul programat pentru 22 martie, penultimul din serie, a fost scos din grilă şi înlocuit cu un documentar despre Caraibe. Şi episodul care ar fi trebuit transmis în această duminică a fost amânat. 

În timp ce oficialii BBC s-au abţinut de la explicaţii detaliate pentru decizia de a-l suspenda pe Clarkson, prezentatorii TopGear au pornit o discuţie pe Twitter despre ce anume ar trebui să difuzeze BBC2 în această duminică. May a propus un documentar despre avioane.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.