Kia K9 - primele fotografii cu interiorul

Producătorul corean, Kia, a lansat o nouă serie de fotografii, de data aceasta cu interiorul noului K9, precum şi primele materiale video de promovare.

Kia a lansat recent încă trei fotografii cu noua "navă amiral" coreană. În două dintre acestea putem observa pentru prima dată interiorul noului model de lux, K9. Multe discuţii s-au generat din cauza manetei cutiei de viteze şi a controlerului sistemului de infotainment ce seamănă parcă prea mult cu cele de pe modelele BMW.

Producătorul corean afirmă ca noul K9 va fi dotat cu cea mai nouă tehnologie disponibilă, cum ar fi: head up display, faruri cu tehnologia LED şi un sistem de infotainment performant cu un ecran LCD de 12,3 inch.

Kia K9 poate fi echipat cu două propulsoare V6, unul de 3,3 litri, ce produce 296 CP unul de 3,8 litri şi 329 CP.

Pe lângă cele trei noi fotografii, Kia a lansat şi primele materiale video de promovare ale noului său model de lux.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.