Kia pregăteşte un Sorento pentru viitorul film X-Men: Days of Future

În urma parteneriatului dintre Kia şi 20th Century Fox a rezultat cel mai agresiv Sorento pe care l-ai văzut vreodată.

Kia pregăteşte un Sorento pentru viitorul film X-Men: Days of Future Kia pregăteşte un Sorento pentru viitorul film X-Men: Days of Future

Probabil că nu ai nevoie de foarte multe încercări ca să ghiceşti cui îi este dedicată această maşină. Dar, în cazul în care n-ai fost în temă cu filmele în ultii câţiva zeci de ani, o s-o zicem noi aici: această Kia Sorento cu gheare metalice este dedicată lui Wolverine, mutantul care îţi poate arăta semne obsecene în cel mai original mod posibil. 

... în cazul în care nu înţelesesei gluma de mai sus

În urma parteneriatului încheiat între Kia şi Twentieth Century Fox Home Entertainment, partereneriat care vizează următoarea peliculă X-Men: Days of Future, producătorul sud-coreean a creat cel mai agresiv, mai cool şi mai intimidant Sorento pe care ţi-a fost dat să-l vezi vreodată. 

Aşa arată Sorento, în versiunea non-mutant

Maşina unicat va debuta public pe 19 ianuarie 2015 la Melbourne Park şi, cel mai probabil, va fi expusă şi la marele saloane auto din anul următor. Abia aşteptăm să o vedem live.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.