Kia va lansa un crossover decapotabil, hibrid, cu tracţiune integrală. Mulţumit?

Plictisiţi de lipsa de originalitate din ultimul timp a universului auto, Kia vine cu o propunere pe care nici nu ştii unde s-o încadrezi.

Kia va lansa un crossover decapotabil, hibrid, cu tracţiune integrală. Mulţumit? Kia va lansa un crossover decapotabil, hibrid, cu tracţiune integrală. Mulţumit?

Când te gândeşti la Kia, probabil că Soul nu este unul dintre primele exemple care-ţi vin în minte - cu excepţia cazului în care deţii un Soul, motiv pentru care meriţi felicitările noastre pentru îndrăzneală. 

Ceea ce este păcat, pentru că Soul este exemplul că producătorul sud-coreean nu are frică de nonconformism. Iar acum, lucrurile tind să urce la un alt nivel. 

Trailster (se pune şi un apostrof undeva în nume) este un concept de crossover decapotabil cu tracţiune integrală şi cu sistem de propulsie hibrid. Va fi prezentat la Salonul Auto de la Chicago (care debutează pe 14 februarie) şi abia aşteptăm să-l vedem... 

... în întregime.

Trail'ster este dedicat persoanelor tinere (care pot să înţeleagă, în primul rând, un astfel de concept) a căror viaţă se desfăşoară în preponderent în mediul urban (au nevoie de o maşină relativ mică) dar care tânjesc şi către escapade în locuri mai puţin umblate (şi vor, deci, o maşină care să arate ca şi cum nu i-ar fi frică de off-road). 

Sistemul de propulsie, botezat e-AWD, este constitut dintr-un motor termic care acţionează puntea faţă şi dintr-un motor electric, care animă roţile din spate şi care se încarcă cu ajutorul motorului termic. 

Nimic din toate acestea nu sunt noutăţi absolute, însă combinaţia crossover, decapotabilă şi maşină hibridă este o gură de aer proaspăt. Asta, cel puţin, până când o să apară TES-CROSS...

via Autocar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.