Kim Jong-un a făcut cunoştinţă cu „Bestia” lui Donald Trump. Limuzina prezidenţială americană este impresionantă - VIDEO

În timpul unei pauze a summit-ului istoric SUA-Coreea de Nord ...

Kim Jong-un a făcut cunoştinţă cu „Bestia” lui Donald Trump. Limuzina prezidenţială americană este impresionantă - VIDEO Kim Jong-un a făcut cunoştinţă cu „Bestia” lui Donald Trump. Limuzina prezidenţială americană este impresionantă - VIDEO

În timpul unei pauze a summit-ului istoric SUA-Coreea de Nord, Donald Trump i-a arătat omologului său Kim Jong-un limuzina prezidenţială americană cunoscută sub numele de "Bestia". Momentul a fost surprins de camerele de filmat.

Preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong-un au fost văzuţi la staţiunea Capella Resort din Singapore, mergând spre limuzina blindată neagră, denumită "Bestia". 

Citeşte

 
 
 
 

La vederea maşinii Kim a zâmbit larg apoi s-a uitat în interiorul maşinii, dar nu ştim exact dacă "Bestia", cunoscută pentru nivelul ridicat de protecţie pe care îl oferă, i-a făcut vreo impresie liderului nord-coreean. 

Kim Jong-un foloseşte pentru deplasări o limuzina Mercedes de culoare neagră. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.