KTM X-Bow - pachet de iarnă

Chiar dacă modelul KTM X-Bow este jumătate motocicletă şi jumătate monopost, iarna nu îl va exila în garaj, pentru că producătorul austriac vine cu echipamentul de iarnă şi probabil multe ceaiuri calde.

KTM X-Bow - pachet de iarnă KTM X-Bow - pachet de iarnă

Un peisaj atipic pentru KTMKTM X-Bow scoate consacratele snowmobile la pensie. La fel ca modele dedicate zăpezii, oferă senzaţii tari în aer liber, şoferul nefiind izolat de exterior prin sticlă sau metal, este monumental de rapid şi cântăreşte mai puţin, probabil, decât cei doi ocupanţi la un loc.

Pregătirea de iarnă  constă în montarea unor pneuri Pirelli Sottozero, iar pentru situaţiile cu adevărat alunecoase lanţurile sunt soluţia. Mai rămâne o singură dilemă, ce facem cu frigul şi intemperiile de sezon?

Să nu uităm că austriecii de la KTM sunt cunoscuţi mai degrabă pentru motocicletele pe care le fac, deci croirea unor costume călduroase pentru ocupanţi a fost floare la ureche. Casca are de asemenea un sistem de încălzire şi vine de la Schubert, un specialist în materie. Echipamentul total costă 950 de euro, şi în plus se mai pot comanda şi huse pentru cockpit, ca să păstreze  interiorul uscat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.