La anul vom putea vedea un film despre Enzo Ferrari... cu Robert de Niro!

... regizat de Clint Eastwood. Este genul de veste atât de bună, încât nici nu ştii de unde să începi...

La anul vom putea vedea un film despre Enzo Ferrari... cu Robert de Niro! La anul vom putea vedea un film despre Enzo Ferrari... cu Robert de Niro!

Publicaţia italiană Il Messagero a anunţat că Robert de Niro va juca rolul lui Enzo Ferrari într-un film biografic, numit - cum altcumva? - Ferrari. Conform lui Gianni Bozzachi, producătorul lui Ferrari, pelicula va avea „o acoperire largă, începând din 1945 şi până în 1980”, menţionând şi că va avea „buget semnificativ”. Adică Hollywood. Adică mulţi, mulţi bani. 

... şi, sperăm, fără explozii inutile. Zvonurile îl indică pe Clint Eastwood ca regizor, aşa că n-ar trebui să ne facem foarte multe griji aici. Clint Eastwood nu este, însă confirmat. 

Vedeţi asemănarea? Noi abia aşteptăm!

Cât despre de Niro, actorul a declarat că „este o onoare şi o bucurie să spun povestea unui om extraordinar, care a revoluţionat lumea auto în diferite perioade istorice”, adăugând că „filmul va intra în producţie în curând, în Italia, şi are prioritate absolută în faţa oricărui alt proiect de al meu.”

Filmul acesta NU are cum să iasă prost. 

PS. Până să-l vedem întruchipându-l pe părintele căluţului cabrat, deşi n-are nicio legătură, să nu uităm scena formidabilă din Analyze That, da? :D

via The Guardian

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.