LA Show 2011: Noul Ford Kuga

Cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles 2011 Ford prezintă noul Ford Escape sau, în varianta europeană noul Ford Kuga.

Design-ul noului model este foarte apropiat de cel al conceptului Vertrek, prezentat la începutul acestui an la Salonul Auto de la Detroit. Noul Ford Escape/Kuga este ultima creaţie a şefului Ford, Alan Mulally, şi a psihologiei "One Ford" care deja şi-a "arătat" succesul prin modelele europene Fiesta şi Focus.

Derek Kuzak, şef de dezvoltare produs, susţine că noul Ford Escape/Kuga va beneficia de un consum de carburant care va fi cu greu bătut de viitoarele modele din clasă. Acesta mai susţine că noul model va avea 11 funcţii pe care nici un model concurent nu le are, precum un sistem de deschidere automată, cu ajutorul piciorului, a portbagajului. O mică mişcare de picior sub spoilerul spate şi portbagajul se deschide automat.

În America, maşina va fi propulsată de un motor normal aspirat de 2,5 litri, precum şi de unităţile turbo de 1,6 litri şi 2,0 litri. Versiunea europeană va avea în ofertă şi propulsoarele diesel deja consacrata pe cea de-a treia generaţie Ford Focus. Noul Ford Kuga va intra pe piaţa europeana anul viitor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.