Lada C Concept

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Lada aduce sub lumina reflectoarelor eleveţiene C Concept.

Lada C Concept Lada C Concept
Cu un design cu totul şi cu totul diferit, foarte agresiv, faţă de binecunoscutele modele ale constructorului din Rusia, conceptul este rodul unei alianţe între Lada şi manufacturierul MagnaSteyr. Conceptul este echipat cu un propulsor de 2 litri pe benzină. Noua platformă lansată la acest salon va sta la baza următoarelor modele Lada, generaţie care se va lansă în viitorul apropiat.

Designul a fost creat de MagnaSteyr, iar inginerii de la Lada au adus tuşa de stil conceptului. C Concept se vrea a fi o bază pentru o serie de maşini familiste, un sedan, un hactback cu cinci uşi, un MPV şi un crossover.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.