Lada SUV Concept

Producătorul rus va lansa la finalul acestei luni un concept car cu o formă futuristă, un fel de Lada Niva evoluată cu 50 de ani.

Lada SUV Concept Lada SUV Concept

Spatiul interior pare micDimensiunile mici, designul ce primează în faţă utilului şi formele mult prea futuriste ne fac să credem că modelul din imaginile alăturate nu este mai mult decât un simplu exerciţiu de design, o încercare de atragere a atenţiei din partea constructorului rus Lada. Dacă totuşi conceptul va fi un punct de plecare pentru un viitor model sau se va limita la un simplu prototip vom află pe 28 august, cand se va deschide Salonul Auto de la Moscova.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.