Lamborghini - 45 de ani de existenţă

Lamborghini sărbătoreşte azi 45 de ani de viaţă, de la expunerea primului automobil la Salonul de la Torino în data de 30 noiembrie 1963. Le dorim cât mai mulţi ani şi cât mai multe supercar-uri.

Lamborghini - 45 de ani de existenţă Lamborghini - 45 de ani de existenţă

Pe 30 octombrie 1963, necunoscutul, pe atunci, constructor Lamborghini expunea la Salonul Auto din Torino primul model destinat publicului larg, Lamborghnii 350 GTV, cel expus în imaginea de deschidere. De atunci şi până în prezent Lamborghini a trecut prin mână mai multor proprietari şi sub binecunoscuta siglă a taurului, au luat naştere 15 de supercaruri pur-sânge, plus un model de teren, atipicul Lamborghini LM002.

Întrebare este, oarecum îşi va sărbători legendarul constructor cei 45 de ani? Cel mai probabil prin apariţia modelului Lamborghini Murcielago Super Veloce, care după cum îi spune şi numele va fi o versiune mai dramatică a longevivului supercar.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.