Lamborghini Chopper

Nu e de ajuns să ai un Lamborghini, trebuie să îl asortezi cu un Chopper special creat şi neapărat să îl porţi tot timpul după tine.

Lamborghini Chopper Lamborghini Chopper
Lamborghni ChopperLamborghini s-a consacrat fabricând tractoare şi se pare că nu scapă de povară tractării unui atelaj nici în zilele de glorie. Există totuşi un motiv pentru a pune supercarul la muncă de jos, dacă încărcătură este un chopper custom made, asortat cu Gallardo, purtat pe o platformă special dezvoltată pentru acest proiect. Ciudatul tandem va fi expus la Salonul de Tuning de Los Angeles.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.